paardenbloem blaasbloem

COACH

PROGRAMMA’s

openstaan voor verandering

Gratis kennismaking

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een gratis kennismaking plaats waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park). 

Helder glazen bol

We beginnen elke coachsessie met koffie/thee en starten dan de wandeling. Afgestemd op jouw coachvraag ga je aan de slag met ademhalingstechnieken, NLP en mindfulnessoefeningen, etc. Geen bla bla, of zweverig gedoe, gewoon met beide benen op de grond.   

1 maand programma

Bestaat uit  3 sessies van 2 uur. Voorafgaand aan het coachtraject vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is gratis. 

3 maanden programma

Bestaat uit  6 sessies van 2 uur. Voorafgaand aan het coachtraject vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is gratis. 

Kosten

Particulier: 

Coachsessies 1 maand: € 450,-  

3 sessies van elk 2 uur 

Volledig coachprogramma van 1 maand (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie) 

 

Zakelijk (werkgever / ondernemer): 

Coachsessies 1 maand: € 750,-  

3 sessies van elk 2 uur 

Volledig coachprogramma van 1 maand (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie)  

 

Particulier: 

Coachsessies 3 maanden: € 750,-  

6 sessies van elk 2 uur

Volledig coachprogramma van 3 maanden (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie) 

 

Zakelijk (werkgever / ondernemer): 

Coachsessies 3 maanden: € 1.000,-  

6 sessies van elk 2 uur

Volledig coachprogramma van 3 maanden (inclusief kennismaking en verslag na elke sessie)   

Ook is het mogelijk voor particulieren om losse wandelcoach sessies met mij in te plannen. Hiervoor gelden de volgende tarieven: 2 uur – €155,-.

Alle coachprogramma’s en wandelcoachsessies zijn vrijgesteld van BTW ivm de KOR

Ben jij: 

  • gemotiveerd om actief met jezelf aan de slag te gaan;  
  • iemand die zichzelf een spiegel durft voor te houden; 
  • iemand die naar binnen durft te keren; 
  • in staat een volledige commitment met mij én jezelf aan te gaan; 
  • open en eerlijk; 
  • iemand die openstaat voor verandering; 
  • bereid de mooiste en leukste versie van jezelf te worden?

Kan jij met volle overtuiging zeggen dat je dit wilt? Plan dan snel een gratis kennismaking  met me in! 

Vergoedingsmogelijkheden

Vergoedingsmogelijk-heden

Overweeg je om een coachingstraject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je ook alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij je belastingaangifte, kan je ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie zijn er verschillende vergoedingsmogelijkheden.

Ik heb me mogen laten begeleiden door Wendy. Zeer tevreden kijk ik er op terug. De gratis intake was helder en prettig. Een dag later ontving ik de duidelijke samenvatting al met mijn coachvragen en met stappenplan!

De daaropvolgende wandelsessies waren (voor mij) vernieuwend en uiterst leerzaam. Door in de natuur te zijn ook nog eens zeer rustgevend. Ik kreeg al snel het gevoel dat ik dit mezelf cadeau had gedaan! Tijd voor mezelf, aandacht alleen voor mij en voor wat er komt. Mijn ademhaling werd uitgeplozen en ik kreeg tips over hoe rustiger te ademen en hierdoor rustiger te communiceren, want dat wilde ik graag.

Elke wandelsessie heb ik als waardevol ervaren. Wat een inzichten over mezelf heb ik verkregen. Fijne anekdotes, theorie en heerlijke thee tussendoor. Ik ben erg PSTF 😉 !

Gerben

Accountmanager

Contact Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park). De kennismaking is gratis.

 Kom dichter bij jezelf

PSTVTY