Ontsnappen

Lifecoaching

Je echte versie worden

Je verandert niet totdat je er klaar voor bent. Soms is de aanleiding een moeilijke situatie (bijvoorbeeld een scheiding, ongeluk, ziekte of sterfgeval) die je dwingt om onder ogen te zien wat niet werkt en dat je iets anders moet proberen. Soms worden de pijn binnen in je en de onvervulde verlangens zo luid en volhardend dat je deze niet langer kunt negeren. Maar ergens klaar voor zijn komt niet van buitenaf. Daar moet je de tijd voor nemen, en je kunt het niet afdwingen.

Je bent er klaar voor als je er klaar voor bent. Iets verandert vanbinnen en je besluit: tot nu toe deed ik telkens dat, maar nu ga ik het anders aanpakken.

Verandering draait om het doorbreken van gewoontes en patronen waar je niet langer iets aan hebt.

 

Wandelcoach Wendy Quere PSTVTY
Mentaal bewegen

Als je op een zinvolle manier je leven wilt veranderen, laat je niet simpelweg een gewoonte of overtuiging die niet langer werkt achter je. Je vervangt die gewoonte of overtuiging door een betere. Je slaat een nieuwe richting in. Als je begint aan je reis, is het belangrijk om na te denken over waarvan je jezelf wilt bevrijden, maar ook over wat je graag wilt doen of wie je wilt worden als je vrij bent.

Wanneer je uiteindelijk je leven verandert, gaat het er niet om dat je een ‘nieuwe’ versie van jezelf wordt. Het draait erom dat je een échte versie van jezelf wordt.

Die unieke diamant die nooit meer zal bestaan en nooit kan worden vervangen. Alles wat je is overkomen (alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt, alle manieren waarop je hebt geprobeerd ermee om te gaan), dat is allemaal belangrijk; dat is allemaal nuttig. Je hoeft niet alles weg te gooien en vanaf 0 te beginnen. Wat je ook hebt gedaan, het heeft je hier gebracht, naar dit moment.

De uiteindelijke sleutel tot vrijheid is dat je blijft werken aan wie je echt bent.

Zo zijn mijn coachtrajecten opgebouwd. Werken aan verandering, het doorbreken van gewoontes en patronen om de échte versie van jezelf te worden. Dit ben jij. Helemaal zoals je bent en zoals je mag zijn. Precies goed zoals je bent…

 

pstvty coachpraktijk

 “Je bent de moeite waard”

PSTVTY