Wendy Quere PSTVTY wandelcoaching

over pstvty Wandelcoaching

 

doeltreffend en eerlijk

Ik vind het belangrijk dat we tijdens onze eerste ontmoeting in het traject naar wandelcoaching een klik hebben. We voelen dit beiden aan. Belangrijk dat we open en eerlijk kunnen en mogen zijn naar elkaar. Dat we echt een commitment samen aan gaan. Het is jouw traject, ik ben jouw begeleider, maar we werken op basis van vertrouwen.

Naast deze intrinsieke waarden heb ik passie voor mijn werk en dit straal ik uit door onder andere mijn enthousiasme en het plezier in mijn werk. De naam PSTVTY komt niet zomaar uit de lucht vallen, mijn glas is altijd half vol, in ieder geval dat probeer ik elke dag weer. Ik kijk naar mogelijkheden, naar de dingen die wél kunnen. En daar wil ik je graag in meenemen.

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. 

Wendy Quere hardlopend park Klarenbeek Arnhem

Even voorstellen

Mijn naam is Wendy Quéré (1980). Getrouwd met Dirk-Jan, trotse mama van 2 knullen Ole en Otis. En niet te vergeten onze lieve honden Pip en Guusje met wie ik elke dag in de natuur ben. Weer of geen weer. 

Ik heb de overtuiging dat PSTVTY een van mijn missies in het leven is. Ik heb al sinds ik me kan herinneren een ‘moeilijke en ingewikkelde’ relatie met eten. Tevens ben ik ook ervaringsdeskundige op gebied van burn-out (2012 en 2015, ja echt waar!) en weet als geen ander hoe het niet moet, of beter gezegd: hoe ik niet wil leven. Tijdens en vanaf mijn laatste burn-out ben ik me gaan verdiepen in Mindfulness, Yoga, familieopstellingen, systemisch werk en NLP. Naar binnen keren, luisteren naar wat mijn lijf mij vertelt, met mijn (soms ook zeker belemmerende) gedachten en overtuigingen. Hard werken, een pittige weg, maar wat overblijft is liefde. Liefde in eerste plaats voor mezelf! Wauw! Wat een verandering in mij én mijn omgeving. En dat gun ik jou!

Wendy Quere wandelcoach

Ik leef mijn leven elke dag zo bewust mogelijk. Elke dag ook voor mij weer een uitdaging (laten we eerlijk zijn), maar ik ga ‘m graag aan!

Bewegen en dan met name in de natuur helpt mij hierbij, elke dag weer. En zo is PSTVTY Life- & Wandelcoaching ontstaan. Alles wat ik heb geleerd en heb ervaren wil ik jou leren en jou laten ervaren. Dit alles met beiden benen op de grond. Dit doe ik met mijn coachprogramma’s, helemaal afgestemd op jouw vragen en behoeften! 

Stap voor stap

Met de wandelcoach sessies zijn we buiten in de natuur, mijn eigen achtertuin (tussen het Sonsbeekpark en Klarenbeekpark in Arnhem). Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te bewegen. Lekker te wandelen in de natuur en tot rust komen. Er gewoon ‘te zijn’. Maar ik heb ook een coachpraktijk aan huis, waar ik in een natuurlijk omgeving, aan de rand van park Klarenbeek jou begeleid in je proces. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

Hoe lijkt het je om samen de rust te vinden en ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens?

Ik heb een gezonde dosis positiviteit en humor en heb vele jaren kennis en kunde vergaard op gebied van training en coaching. Naast dat ik opleidingskundige ben, ben ik gecertificeerd NLP-master, life-, systemisch- en wandelcoach.

Verandering draait om het doorbreken van gewoontes en patronen waar je niet langer iets aan hebt. Wanneer je uiteindelijk je leven verandert, gaat het er niet om dat je een ‘nieuwe’ versie van jezelf wordt. Het draait erom dat je een échte versie van jezelf wordt. De uiteindelijke sleutel tot vrijheid is dat je blijft werken aan wie je echt bent.

Zo zijn mijn coachtrajecten opgebouwd. Werken aan verandering, het doorbreken van gewoontes en patronen om de échte versie van jezelf te worden. Dit ben jij. Helemaal zoals je bent en zoals je mag zijn. Precies goed zoals je bent…

Wendy Quere

 “Wel willen maar voelen dat het nu even niet gaat
Daaraan toegeven meebewegen met wat is zodat je je weer oplaadt.

PSTVTY

Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur, bijvoorbeeld in het park (wandelcoaching), of in mijn coachpraktijk gelegen in Arnhem-Noord.

De kennismaking is gratis.