Wendy Quere PSTVTY wandelcoaching

over pstvty

Vol vertrouwen met passie

Open & eerlijk  

Ik vind het belangrijk dat we tijdens onze eerste ontmoeting een klik hebben. We voelen dit beiden aan. Belangrijk dat we open en eerlijk kunnen en mogen zijn naar elkaar. Dat we echt een commitment samen aan gaan. Het is jouw traject, ik ben alleen maar jouw begeleider, maar we werken op basis van vertrouwen.  

Naast deze intrinsieke waarden heb ik passie voor mijn werk en dit straal ik uit door onder andere mijn enthousiasme en het plezier in mijn werk. De naam PSTVTY komt niet zomaar uit de lucht vallen, mijn glas is altijd half vol, in ieder geval dat probeer ik elke dag weer. Ik kijk naar mogelijkheden, naar de dingen die wél kunnen. En daar wil ik je graag in meenemen.

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen met passie, plezier, optimisme & enthousiasme.  


 

Wendy Quere hardlopend park Klarenbeek Arnhem

Even voorstellen

Mijn naam is Wendy Quéré (1980). Getrouwd met Dirk-Jan, trotse mama van 2 knullen Ole en Otis. En niet te vergeten onze lieve honden Pip en Guusje met wie ik elke dag in de natuur ben. Weer of geen weer. 

Ik heb de overtuiging dat PSTVTY een van mijn missies in het leven is. Ik heb al sinds ik me kan herinneren een ‘moeilijke en ingewikkelde’ relatie met eten. Tevens ben ik ook ervaringsdeskundige op gebied van burn-out (2012 en 2015, ja echt waar!) en weet als geen ander hoe het niet moet, of beter gezegd: hoe ik niet wil leven. Tijdens en vanaf mijn laatste burn-out ben ik me gaan verdiepen in Mindfulness, Yoga en NLP. Naar binnen keren, luisteren naar wat mijn lijf mij vertelt, met mijn (soms ook zeker belemmerende) gedachten en overtuigingen. Hard werken, een pittige weg, maar wat overblijft is  liefde. Liefde in eerste plaats voor mezelf! Wauw! Wat een verandering in mij én mijn omgeving. En dat gun ik jou!

Wendy Quere wandelcoach

3- & 6-weeks mindful wandelcoach programma’s

Ik leef mijn leven elke dag zo mindful mogelijk. Elke dag ook voor mij weer een uitdaging (laten we eerlijk zijn), maar ik ga ‘m graag aan!

Bewegen en dan met name in de natuur helpt mij hierbij, elke dag weer. En zo is PSTVTY Mindful Wandelcoaching ontstaan. Alles wat ik heb geleerd en ervaren wil ik jou leren en laten ervaren. Zonder bla bla of zweverig gedoe, juist met beide benen op de grond. Dit doe ik met mijn 3- en 6- weeks mindful wandelcoach programma’s, helemaal afgestemd op jouw vragen en behoeften! Elke week plannen we een sessie in van 2 uur. 

De natuur is mijn kantoor

Mijn kantoor is de natuur, mijn eigen achtertuin (tussen het Sonsbeek en Klarenbeekpark in Arnhem). Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te bewegen. Lekker te wandelen in de natuur en tot rust komen. Er gewoon ‘te zijn’. 

Hoe lijkt het je om samen de rust te vinden en ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens?  

Ik heb een gezonde dosis positiviteit en humor en heb vele jaren kennis en kunde vergaard op gebied van training en coaching. Naast dat ik opleidingskundige ben, ben ik gecertificeerd NLP-practitioner en (life)coach. Tevens ben ik opgeleid aan de Mindful Run Academie tot wandelcoach en ik werk met de Mindful Run Wandelcoachmethode. Ik ga graag met je aan slag om zo de mooiste versie van jezelf te worden. 

 

natuur stilte

 “Er is een oplossing voor elk probleem”

PSTVTY

Contact Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park). De kennismaking is gratis.