wandelen

Privacy beleid

Gelderland

Privacy beleid

PSTVTY wil dat jouw gegevens goed beschermt zijn

PSTVTY Mindful Wandelcoaching (Wendy Quéré) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze privacy verklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Die waarden passen goed bij wat PSTVTY voor jouwilt:concreet,duidelijkenpraktisch. Jegegevenswordenzorgvuldig,vertrouwelijkenrespectvolbehandeld. Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het gezamenlijk contact en vertrouwelijke informatie zal mijn mailbox nooit verlaten naar derden. Als je meer informatie aanvraagt of je aanmeldt via de button naar een aanmeldformulier of contactformulier, gebruik ik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat mijn mailbox niet. Dit is conform de AVG wetgeving.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van PSTVTY, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, e-mailadres en IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website. Mocht je een aanvraag hebben gedaan voor een telefoongesprek, dan ook deze gegevens. Heb je een dienst van mij afgenomen, dan worden je adres- en telefoongegevens automatisch ingevuld en gebruikt voor facturatie.

Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (individueel traject of groepsbijeenkomst). Ik gebruik je naam en mailadres logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, gerelateerde zaken. Alle informatie die buiten de dienst zelf om gedeeld worden met mij, bijv. per telefoon/app of mail, lees en beantwoord ik. Nadat het traject is afgelopen, verwijder ik de betreffende e-mails.

Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Je naam en e-mailgegevens worden tevens verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je anderszins te informeren over mijn bedrijfsactiviteiten, en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Je persoonsgegevens en privacy

Bij PSTVTY worden persoonsgegevens van jou verwerkt. Denk hierbij aan gegevens, als:

  • je naam
  • adres
  • geboortedatum
  • telefoonnummer
  • emailadres

Bij minderjarigen ook naam, adres, woonplaats, telefoonnummer van beide ouders. Deze gegevens zijn noodzakelijk om je goed te kunnen behandelen.

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening/marketing:

– bank, vanwege de verwerking van betalingen;
– belastingadviseur/accountant, vanwege inzage in facturen met adresgegevens; – websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren;
– nieuwsbriefsoftware, active campaign voor de digitale nieuwsbrief;

– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website.
Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Nieuwsbrief

Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Wat gebeurt er terwijl je de webite van PSTVTY bezoekt?

Technische en functionele cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres.Cookies – laat ze voor je werken.

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Het cookiebeleid op de website geeft meer inzicht in het opslaan van cookies en het gebruik daarvan.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Ik werk het liefst met zo min mogelijk privacygevoelige informatie. Je voor- en achternaam plus je e-mailadres bewaar ik voor de nieuwsbrieven zolang jij niet aangeeft dat deze verwijdert moeten worden.Wanneer er tijdens een traject van bestaande klanten, correspondentie per mail plaatsvindt wordt deze niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten sessie.

De gegevens van potentiële cliënten worden niet langer bewaard dan twee jaar na het eerste contact indien er geen overeenkomst tot stand komt.

Zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vijf werkdagen. Mochtje er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

PSTVTY Mindful Wandelcoaching t.a.v. Wendy Quéré Apeldoornseweg 256
6815 AB Arnheminfo@pstvty.nl

+31 6 31797771

KvK 66 52 63 96

PSTVTY Mindful Wandelcoaching

Apeldoornseweg 256
6815 AB Arnhem

info@pstvty.nl

 

Wat een bijzondere ervaring, deze mindful wandeling!

Ik had eigenlijk geen ervaring met mindfulness en was dan ook erg nieuwsgierig wat dit in combinatie met wandelen zou opleveren. Wendy is een zeer warm en fijn persoon, die goed luistert naar je verhaal en de juiste vragen weet te stellen. Dat zorgt direct voor vertrouwen en openheid bij mij!

Deze wandeling heeft me nieuwe inzichten gegeven over hoe ik in het leven sta en dat ik zelf de keuze maak om het op deze manier te doen. Dat betekent ook dat je zelf de keuze hebt om het te veranderen of in ieder geval wat bij te stellen.

Door mindfulness te combineren met wandelen zorgt het voor meer ontspanning en meer intens kunnen genieten van de natuur om je heen; de beleving zal sterker zijn! Nu werd het me deze dag ook wel makkelijk gemaakt met het eerste lentezonnetje dat op ons scheen ;-).

Wendy, bedankt voor deze mooie eerste ervaring met mindfulness! Het zal zeker niet mijn laatste ervaring zijn...

Judith

Teammanager

Ik heb me mogen laten begeleiden door Wendy. Zeer tevreden kijk ik er op terug. De gratis intake was helder en prettig. Een dag later ontving ik de duidelijke samenvatting al met mijn coachvragen en met stappenplan!

De daaropvolgende wandelsessies waren (voor mij) vernieuwend en uiterst leerzaam. Door in de natuur te zijn ook nog eens zeer rustgevend. Ik kreeg al snel het gevoel dat ik dit mezelf cadeau had gedaan! Tijd voor mezelf, aandacht alleen voor mij en voor wat er komt. Mijn ademhaling werd uitgeplozen en ik kreeg tips over hoe rustiger te ademen en hierdoor rustiger te communiceren, want dat wilde ik graag.

Elke wandelsessie heb ik als waardevol ervaren. Wat een inzichten over mezelf heb ik verkregen. Fijne anekdotes, theorie en heerlijke thee tussendoor. Ik ben erg PSTF 😉 !

Gerben

Accountmanager

Wendy en ik kennen elkaar al een aantal jaren en ze vertelde me dat ze was begonnen als mindful wandelcoach. Vanuit mijn werk en ook privé ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in mindfulness en heb daar reeds ervaring mee.

Toch wilde ik ook graag zelf een sessie met Wendy ervaren, om te zien wat dit met me zou doen. Ook vanuit mijn functie vond ik dit interessant, zodat ik kon kijken of dit mogelijk ook ingezet kan worden voor de medewerkers van mijn organisatie.

Op een zonnige dinsdagochtend hadden we afgesproken in het mooie Sonsbeekpark. Ik weet nog dat ik vooraf tegen Wendy zei: ‘Ik zit heel lekker in mijn vel en ben helemaal in balans, dus ik heb niet echt een hulpvraag.’ Wendy zei dat dit ook helemaal niet hoefde en dat het voldoende was om er gewoon te zijn en te ervaren.

We hebben een prachtige wandeling gemaakt, wat me onverwachts toch nog hele mooie inzichten over mezelf heeft opgeleverd. Ik vond de ervaring zeer waardevol en de rest van de dag gaf me dat ook een prachtige rustig gevoel! Met die inzichten op zak ga ik verder aan de slag en ik kan deze ervaring zeker iedereen aanraden!

Voor mensen en medewerkers met burnout/ stressgerelateerde klachten zie ik zeker meerwaarde, maar ook als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf. Wendy, bedankt voor een prachtige ervaring!

Bram

HR adviseur

Contact Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park). De kennismaking is gratis.