wandelcoaching

Reiki

behandelingen

vrije energie stroming

Naast het coachen geef ik ook Reikibehandelingen. Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Reiki is een holistische helingsmethode is. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen, werk ik op verschillende holistische niveaus:

 • Fysiek
 • Mentaal
 • Emotioneel
 • Energetisch
 • Spiritueel
Hart in hand met tekst gevoel in het Engels
contact met Wendy Quere Wandelcoach

Verbinding met Reiki

Ieder mens staat in verbinding met die universele levensenergie. Vanaf je geboorte ontwikkel je allerlei patronen, overlevingsmechanismen en blokkades; door ervaringen, door je opvoeding, door alles wat je meemaakt en waardoor je op een bepaalde manier gaat leven.

Naarmate je ouder wordt, ontwikkelt zich dit steeds meer.  Als pasgeborene heb je die blokkades en mechanismen nog niet. Je bent, met andere woorden, bij je geboorte nog helemaal puur en staat zonder enige obstructie in verbinding met de universele energie. Dit noemen we heel en compleet zijn. Door je ontwikkeling, opvoeding, ervaringen en allerlei omgevingsfactoren is die verbinding steeds minder puur; je bouwt als het ware lampenkapjes om je heen, waardoor het licht van de energie steeds iets minder fel wordt.

Reiki zoekt de oorzaak

Door al deze factoren kun je de verbinding kwijtraken. Als je verbinding kwijtraakt, is dat een teken dat je je hart niet meer volgt. Je gaat bijvoorbeeld steeds meer met de verwachtingen van anderen in je omgeving mee in plaats van naar jezelf te luisteren. Er ontstaat onzekerheid of onrustig en je maakt geen verbinding meer met je gevoel. Je zit steeds meer in je hoofd, vol met gedachten en dwingende overtuigingen. Hierdoor krijg je uiteindelijk allerlei klachten, waarvan de oorzaak steeds dieper zit. Je wordt ziek op verschillende holistische niveaus: bijvoorbeeld mentaal en energetisch doordat je oververmoeid raakt een burn-out krijgt, mentaal en emotioneel depressief raakt of fysiek allerlei klachten krijgt waar je niet direct een aanwijsbare oorzaak voor kunt vinden.

 

  Wendy Quere wandelcoach
  contact met Wendy Quere Wandelcoach

  Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen

   

  Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie wordt hersteld. Ik kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen. De Reikibehandeling stimuleert namelijk je zelfhelend vermogen en brengt je holistische niveaus in balans.

  Dit alles door de eenvoudige methode die Reiki is: met handopleggingen en eventueel met ondersteunend gebruik van bijvoorbeeld edelstenen, remedies of geleide meditatie. Hoe sterker de energie is die wordt doorgegeven, hoe meer balans je kunt bereiken. Reiki gaat dus verder dan alleen de klacht die aan de oppervlakte ligt, maar benadert juist de oorzaak ervan. Het kan op die manier helend werken. Dit brengt dan weer rust en ontspanning.

   

  Kosten:

  Reikibehandeling (1,5-2 uur)                 €25,-
  Strippenkaart (10x)                                 €200,-

  “Juist vandaag maak ik me geen zorgen

  Juist vandaag maak ik me niet boos

  Juist vandaag wil ik mijn leven eerlijk verdienen

  Juist vandaag ben ik dankbaar voor alles wat ik heb

  Juist vandaag ben ik vriendelijk voor alles wat leeft” 

  Mikao Usui

   

  Mikaousui