Helder glazen bol

Reviews

wat anderen willen delen

Sandra (53 jaar)

Ik kwam bij Wendy terecht omdat ik mijzelf volledig was kwijtgeraakt. Het wandelen en coachen tegelijk sprak mij erg aan. Het heeft mij zoveel goed gedaan, ben weer bij mijn gevoel, durf weer te vertrouwen op mijzelf, sta weer in mijn kracht. De weg naar mijzelf was geen gemakkelijke, maar het zoooo waard. Daarnaast is de manier van coachen van Wendy geweldig, warm, open en met humor. Ik gun het iedereen om deze mooie reis te mogen maken. 

Sam (20 jaar)

Via mijn opleiding (Styling & design bij Aeres MBO in Velp) ben ik terechtgekomen bij Wendy. Ik zat op dat moment wat minder in mijn vel en had last van veel stress. Ik dacht altijd dat ik mezelf best wel goed kende. Tijdens mijn traject met Wendy kwam ik mijzelf erg tegen. Ik heb ik veel (over mezelf) geleerd. Het heeft mij uiteindelijk ook veel rust en kennis opgeleverd. Ik zou het dan ook echt iedereen aanraden! De mooie werkwijzen van Wendy werkt zeker zijn vruchten af, zolang je er maar volledig voor open staat. 

Diandra (44 jaar)

Tijdens een burn out heb ik een coachingstraject bij Wendy gevolgd. De sessies in het traject duurde 2 uur lang en dat vloog jammer genoeg echt heel snel voorbij! De gesprekken in combinatie met de oefeningen ter plaatse hielpen mij om tot de kern van het ontstaan van mijn burn out te gaan en wat mij precies tegenhield om eruit te komen. Wat ik zo fijn vind aan Wendy is haar attentheid. Zelfs na afloop van het coachtraject krijg ik zo nu en dan een berichtje met een foto van een omgeving of object waar we oefeningen hebben gedaan tijdens de sessies. Een hele goede manier en reminder om weer even stil te staan tussen de dagelijkse hectiek. En die attentheid zie je niet vaak bij een coach en zie ik als coachen vanuit het hart! Bedankt lieve Wendy! 

Liv (18 jaar)
De keuze voor coaching heb ik gemaakt omdat het principe me heel erg aansprak, geen statische omgeving waarin je over je gevoelens praat, maar al wandelend in de natuur; hierdoor ben ik eerder geneigd om meer open (en eerlijker tegenover mezelf) te zijn, waardoor ik er uiteindelijk zelf meer aan heb.
Het heeft mij geholpen om met een meer open blik naar zaken te kijken, in plaats van vanuit het gesloten, negatieve kader waarnaar ik op de zaken keek; waardoor ik positiever in het leven ben gaan staan en dingen beter ben gaan relativeren, als ik op een moment niet zo goed ik m’n vel zit hoeft dit niet te betekenen dat dat voor een lange periode zo blijft en ik heb mijn stemming zelf in de hand.
Ik raad het iedereen aan. Ik denk dat het heel waardevol is dat je praat terwijl te wandelt, zo kan ik bijvoorbeeld beter de adviezen, gesprekken en ervaringen herinneren op basis van welke route we gewandeld hebben, waardoor je er uiteindelijk altijd nog op terug kan vallen en het niet vervalt in een grote waas van herinneringen.

Henri (67 jaar)

Een goede vriend vroeg mij of ik wel iemand had waar ik terecht kon, een coach misschien?

Dat was twee jaar geleden op een moment dat er veel op mijn pad kwam, zoals een scheiding, het staken van onze onderneming, een jeugdliefde, een naderende verhuizing.

Ik ging een wandelcoach zoeken, dat sprak mij aan want ik ben graag buiten en wandelen is prettig, je hoeft elkaar niet de hele tijd aan te kijken, pratend wandelen gaat vanzelf.

Ik vond Wendy, PSTVTY. Ik vond de naam goed en het klikte met Wendy tijdens het kennismakingsgesprek in Park Sonsbeek.

“Alleen als het echt onweert gaat het niet door” zei Wendy tegen mij. En zo was het de sessies daarna.

Ik was verbaasd hoe makkelijk het ging: iemand die ik zo kort kende en die ik zoveel moeiteloos toevertrouwde.

Wendy stelde de goede vragen, vatte het samen voor mij en vroeg door en maakte na iedere wandeling een samenvatting per e-mail.

Alle problemen en knelpunten werden niet meteen opgelost, maar werden transparant en benoembaar.

Het heeft mij veel opgeleverd. 

Marloes (46 jaar)

Begin oktober 2021 ben ik in een burnout terecht gekomen. Ik kon weinig tot niks meer en had vooral last van angst en paniekaanvallen. Omdat ik graag beter wilde worden ben ik gaan zoeken naar manieren die zouden kunnen helpen, naast bij mij ondersteuning van psycholoog. Ik heb gezocht op wandelen en coaching en deze website viel me op. Mede door eigen ervaringen van Wendy die ze beschreef en na de eerste ontmoeting met haar voelde ik vertrouwen. In ons traject samen heb ik me veilig gevoeld, ik werd gezien en gehoord en ze was in staat om maatwerk te bieden aan mij passend bij de manier waarop ik die dagen bij de sessies kwam en me voelde. 

Nu ik uit de burnout ben en terugkijk op die periode is het traject met Wendy heel waardevol en behulpzaam gebleken. De inzichten in mezelf niet alleen bespreken, maar in de buitenlucht ook fysiek ervaren door oefeningen zijn heel goed voor mij  geweest. 

Ik gun iedereen die aan zichzelf werkt een stukje ‘Wendy’ in zijn / haar proces.

Paulien (32 jaar)

Na de bevalling van mijn tweede dochter merkte ik dat ik eigenlijk al een hele tijd niet echt mezelf was. Alles lag een beetje stil en er kwam niet zoveel meer uit mezelf. Ik wilde graag weer op zoek naar mezelf die de dingen doet als ik ze bedenk. Ik had zulke drempels gebouwd dat ik er niet meer uit kwam.

Met de wandelcoaching van Wendy kwam ik erachter dat ik eigenlijk gewoon buiten mijn eigen leven stond te kijken, terwijl ik er zo graag midden in wilde staan. Door dit alleen al te beseffen bracht het al veel meer rust en ruimte.

Na de drie sessies kan ik al zeggen dat ik zoveel meer rust in mijn hoofd heb en de dingen weer vrolijker zie en dus weer kan genieten. Het is een proces wat nog verder door moet werken voordat het echt van mij zal zijn, maar ik weet nu wel waar ik naartoe moet.

Super fijne begeleiding met ruimte om te zeggen wat je denkt en er is geen goed of fout.

Ik zou zeker aanraden om met Wendy aan de slag te gaan als je vast zit, het even minder goed gaat of om welke reden dan ook.

Gonneke (36 jaar)

Ik heb 1x een wandelcoachingsafspraak bij Wendy cadeau gehad en er een keer een aan mezelf cadeau gedaan. Ik kan heel makkelijk in mijn hoofd duiken. Door het wandelen, de mooie omgeving, de gesprekken tijdens het wandelen en de oefeningen die Wendy geeft, word ik me weer meer bewust van mezelf. Ik kreeg nieuwe en oude inzichten waar ik weer een tijd mee aan de slag kan. Wendy luistert goed, ziet wat je op dat moment nodig hebt en geeft je de tijd en ruimte om ontdekkingen te doen. Een hele fijne én gezellige coach. 🙂

Andor (58 jaar)

De ontdekking dat er zo iets als een wandelcoach bestond, was voor mij een eye-opener en een reden om meteen contact te maken en hulp te zoeken. Iets wat ik daarvoor telkens voor me uitschoof. En……? Het heeft me echt vooruit gebracht, mij stappen laten zetten en laten inzien dat het ongelofelijk waardevol en zelfs leuk is om beter naar mezelf te kijken en dat zonder oordeel te kunnen doen. Met verschillende technieken laat Wendy je, steeds weer, over drempels heen stappen. Daarbij is ze luisterend, begripvol en niet oordelend, maar ook duidelijk als je er met de pet naar gooit. Je moet het uiteindelijk zelf doen en het is heel prettig om dat met Wendy en de natuur om je heen te doen.

Bas (31 jaar)

Ik zat vast in mijn eigen hoofd en voelde mij een vreemde bij bekende en vrienden. Mijn leven stond eigenlijk op pauze voor mij. Ik ging door het leven op de automatische piloot en stond met mijn rug naar alles en iedereen toe, op het punt om weg te rennen. Ik wist niet goed waar ik naartoe moest en leefde voornamelijk voor andere en niet voor mijzelf. 

Met het coachtraject van 3 maanden ben ik gaan zien wat voor persoon ik wil zijn/ben. Dat het geen zin heeft om te piekeren over het verleden, we kunnen er toch niks aan veranderen. Wel dat je kan leren van je verleden om in het hier en nu betere keuzes te maken die je leven in betere banen sturen. Dat je nooit aan jezelf moet twijfelen als je er alles aan hebt gedaan om het goed te doen. Ook dat het prima is om jezelf te zijn, dat je daar trots op mag zijn.

Ik zou het zeker aanraden, het kan je echt een andere perspectief op het leven geven dat je nog niet had en dit kan en zeker verder helpen. Ik vond het ook erg prettig om dit samen met Wendy te doen, ze was een perfect luisterend oor en kijkt echt naar wat je zelf nodig hebt. Dus geen specifieke routine waar je doorheen wandelt, maar echt op basis van elke sessie had ik het idee dat er werd gekeken naar waar je op dat moment behoefte aan had.

 

Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur, bijvoorbeeld in het park (wandelcoaching), of in mijn coachpraktijk gelegen in Arnhem-Noord.

De kennismaking is gratis.

 Het draait niet om mij,

maar ik draai wel mee

Wouter ter Braake