Helder glazen bol

Reviews

wat anderen willen delen

Na de bevalling van mijn tweede dochter merkte ik dat ik eigenlijk al een hele tijd niet echt mezelf was. Alles lag een beetje stil en er kwam niet zoveel meer uit mezelf. Ik wilde graag weer op zoek naar mezelf die de dingen doet als ik ze bedenk. Ik had zulke drempels gebouwd dat ik er niet meer uit kwam.

Met de wandelcoaching van Wendy kwam ik erachter dat ik eigenlijk gewoon buiten mijn eigen leven stond te kijken, terwijl ik er zo graag midden in wilde staan. Door dit alleen al te beseffen bracht het al veel meer rust en ruimte.

Na de drie sessies kan ik al zeggen dat ik zoveel meer rust in mijn hoofd heb en de dingen weer vrolijker zie en dus weer kan genieten. Het is een proces wat nog verder door moet werken voordat het echt van mij zal zijn, maar ik weet nu wel waar ik naartoe moet.

Super fijne begeleiding met ruimte om te zeggen wat je denkt en er is geen goed of fout.

Ik zou zeker aanraden om met Wendy aan de slag te gaan als je vast zit, het even minder goed gaat of om welke reden dan ook.

Paulien

Wat een bijzondere ervaring, deze mindful wandeling!

Ik had eigenlijk geen ervaring met mindfulness en was dan ook erg nieuwsgierig wat dit in combinatie met wandelen zou opleveren. Wendy is een zeer warm en fijn persoon, die goed luistert naar je verhaal en de juiste vragen weet te stellen. Dat zorgt direct voor vertrouwen en openheid bij mij!

Deze wandeling heeft me nieuwe inzichten gegeven over hoe ik in het leven sta en dat ik zelf de keuze maak om het op deze manier te doen. Dat betekent ook dat je zelf de keuze hebt om het te veranderen of in ieder geval wat bij te stellen.

Door mindfulness te combineren met wandelen zorgt het voor meer ontspanning en meer intens kunnen genieten van de natuur om je heen; de beleving zal sterker zijn! Nu werd het me deze dag ook wel makkelijk gemaakt met het eerste lentezonnetje dat op ons scheen ;-).

Wendy, bedankt voor deze mooie eerste ervaring met mindfulness! Het zal zeker niet mijn laatste ervaring zijn...

Judith

Teammanager

Wendy en ik kennen elkaar al een aantal jaren en ze vertelde me dat ze was begonnen als mindful wandelcoach. Vanuit mijn werk en ook privé ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in mindfulness en heb daar reeds ervaring mee.

Toch wilde ik ook graag zelf een sessie met Wendy ervaren, om te zien wat dit met me zou doen. Ook vanuit mijn functie vond ik dit interessant, zodat ik kon kijken of dit mogelijk ook ingezet kan worden voor de medewerkers van mijn organisatie.

Op een zonnige dinsdagochtend hadden we afgesproken in het mooie Sonsbeekpark. Ik weet nog dat ik vooraf tegen Wendy zei: ‘Ik zit heel lekker in mijn vel en ben helemaal in balans, dus ik heb niet echt een hulpvraag.’ Wendy zei dat dit ook helemaal niet hoefde en dat het voldoende was om er gewoon te zijn en te ervaren.

We hebben een prachtige wandeling gemaakt, wat me onverwachts toch nog hele mooie inzichten over mezelf heeft opgeleverd. Ik vond de ervaring zeer waardevol en de rest van de dag gaf me dat ook een prachtige rustig gevoel! Met die inzichten op zak ga ik verder aan de slag en ik kan deze ervaring zeker iedereen aanraden!

Voor mensen en medewerkers met burnout/ stressgerelateerde klachten zie ik zeker meerwaarde, maar ook als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf. Wendy, bedankt voor een prachtige ervaring!

Bram

HR adviseur

Ik heb me mogen laten begeleiden door Wendy. Zeer tevreden kijk ik er op terug. De gratis intake was helder en prettig. Een dag later ontving ik de duidelijke samenvatting al met mijn coachvragen en met stappenplan!

De daaropvolgende wandelsessies waren (voor mij) vernieuwend en uiterst leerzaam. Door in de natuur te zijn ook nog eens zeer rustgevend. Ik kreeg al snel het gevoel dat ik dit mezelf cadeau had gedaan! Tijd voor mezelf, aandacht alleen voor mij en voor wat er komt. Mijn ademhaling werd uitgeplozen en ik kreeg tips over hoe rustiger te ademen en hierdoor rustiger te communiceren, want dat wilde ik graag.

Elke wandelsessie heb ik als waardevol ervaren. Wat een inzichten over mezelf heb ik verkregen. Fijne anekdotes, theorie en heerlijke thee tussendoor. Ik ben erg PSTF 😉 !

Gerben

Accountmanager

Contact Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park). De kennismaking is gratis.

 Kom dichter bij jezelf

PSTVTY