wandelen

Wandelcoach Arnhem

Gelderland

Wandelcoach in Arnhem?

Woon of werk je in de omgeving van Arnhem? Stroomt je hoofd over of zit je niet lekker in je vel en is ontspannen moeilijk. Het zijn tekenen dat verandering gewenst is. Is dit voor jou herkenbaar en wil je het anders? Dan is PSTVTY mindful wandelcoaching in Arnhem iets voor jou. Jouw wandelcoach in de regio Gelderland. 

Ik geef begeleiding bij jouw ontwikkeling en groei door middel van Mindful wandelcoaching. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur dichtbij Arnhem in de provincie Gelderland. Stap voor stap werken aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel om in eigen kracht te komen staan. Zo word je weer de mooiste versie van jezelf!

 

Bij Arnhem wandelen in de natuur als methodiek

Wandelen is zo oud als de mensheid en betekent letterlijk: gemakkelijk en zonder zich in te spannen gaan. In vergelijking met ‘zittend coachen’ heeft het vele voordelen. Door het wandelen neem je makkelijker afstand van het dagelijks handelen, de vaste patronen.  Het brengt je mentaal en fysiek in beweging. 

De natuur in de omgeving Arnhem is daar het ideale gebied voor. Kom tot rust in park Klarenbeek of park Sonsbeek.

Jouw wandelcoach Wendy Quere uit Arnhem

Wendy Quere is opgeleid Mindfulrun Wandelcoach te Arnhem en eigenaar van PSTVTY Mindful Wandelcoaching.

“Alles wat ik heb geleerd en ervaren wil ik jou leren en laten ervaren. Zonder bla bla of zweverig gedoe, juist met beide benen op de grond. Dit doe ik met mijn 3- en 6- weeks mindful wandelcoach programma’s, helemaal afgestemd op jouw vragen en behoeften! Elke week plannen we een sessie in van 2 uur. En dit dan 3 of 6 weken achtereenvolgend. ” 

Benieuwd naar de mogelijkheden en programma’s? Bekijk dan het aanbod via onderstaande link of neem persoonlijk contact op. 

PSTVTY Mindful Wandelcoaching

Apeldoornseweg 256
6815 AB Arnhem

info@pstvty.nl

 

Wat een bijzondere ervaring, deze mindful wandeling!

Ik had eigenlijk geen ervaring met mindfulness en was dan ook erg nieuwsgierig wat dit in combinatie met wandelen zou opleveren. Wendy is een zeer warm en fijn persoon, die goed luistert naar je verhaal en de juiste vragen weet te stellen. Dat zorgt direct voor vertrouwen en openheid bij mij!

Deze wandeling heeft me nieuwe inzichten gegeven over hoe ik in het leven sta en dat ik zelf de keuze maak om het op deze manier te doen. Dat betekent ook dat je zelf de keuze hebt om het te veranderen of in ieder geval wat bij te stellen.

Door mindfulness te combineren met wandelen zorgt het voor meer ontspanning en meer intens kunnen genieten van de natuur om je heen; de beleving zal sterker zijn! Nu werd het me deze dag ook wel makkelijk gemaakt met het eerste lentezonnetje dat op ons scheen ;-).

Wendy, bedankt voor deze mooie eerste ervaring met mindfulness! Het zal zeker niet mijn laatste ervaring zijn...

Judith

Teammanager

Ik heb me mogen laten begeleiden door Wendy. Zeer tevreden kijk ik er op terug. De gratis intake was helder en prettig. Een dag later ontving ik de duidelijke samenvatting al met mijn coachvragen en met stappenplan!

De daaropvolgende wandelsessies waren (voor mij) vernieuwend en uiterst leerzaam. Door in de natuur te zijn ook nog eens zeer rustgevend. Ik kreeg al snel het gevoel dat ik dit mezelf cadeau had gedaan! Tijd voor mezelf, aandacht alleen voor mij en voor wat er komt. Mijn ademhaling werd uitgeplozen en ik kreeg tips over hoe rustiger te ademen en hierdoor rustiger te communiceren, want dat wilde ik graag.

Elke wandelsessie heb ik als waardevol ervaren. Wat een inzichten over mezelf heb ik verkregen. Fijne anekdotes, theorie en heerlijke thee tussendoor. Ik ben erg PSTF 😉 !

Gerben

Accountmanager

Wendy en ik kennen elkaar al een aantal jaren en ze vertelde me dat ze was begonnen als mindful wandelcoach. Vanuit mijn werk en ook privé ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in mindfulness en heb daar reeds ervaring mee.

Toch wilde ik ook graag zelf een sessie met Wendy ervaren, om te zien wat dit met me zou doen. Ook vanuit mijn functie vond ik dit interessant, zodat ik kon kijken of dit mogelijk ook ingezet kan worden voor de medewerkers van mijn organisatie.

Op een zonnige dinsdagochtend hadden we afgesproken in het mooie Sonsbeekpark. Ik weet nog dat ik vooraf tegen Wendy zei: ‘Ik zit heel lekker in mijn vel en ben helemaal in balans, dus ik heb niet echt een hulpvraag.’ Wendy zei dat dit ook helemaal niet hoefde en dat het voldoende was om er gewoon te zijn en te ervaren.

We hebben een prachtige wandeling gemaakt, wat me onverwachts toch nog hele mooie inzichten over mezelf heeft opgeleverd. Ik vond de ervaring zeer waardevol en de rest van de dag gaf me dat ook een prachtige rustig gevoel! Met die inzichten op zak ga ik verder aan de slag en ik kan deze ervaring zeker iedereen aanraden!

Voor mensen en medewerkers met burnout/ stressgerelateerde klachten zie ik zeker meerwaarde, maar ook als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf. Wendy, bedankt voor een prachtige ervaring!

Bram

HR adviseur

Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur, bijvoorbeeld in het park (wandelcoaching), of in mijn coachpraktijk gelegen in Arnhem-Noord.

De kennismaking is gratis.

Wandelcoaching Arnhem
5 van 5 gebaseerd op 3 gebruikerservaringen