wandelcoaching

wandelcoaching

dichter bij jezelf komen

Als je wandelt kom je letterlijk in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging. Wandelcoaching geeft rust. Naarmate je langer wandelt, wordt de haast in je hoofd minder. Er komt meer zicht voor de natuur, je wordt je bewust van je omgeving en van jezelf. Wandelcoaching zorgt dat er wat met je gebeurt. Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je innerlijke gevoel.  

Er ontstaat tijd en ruimte voor andere vragen. Vragen zoals: ‘Wie ben ik?’, ‘Waarvoor ben ik hier?’, ‘Waarom zit het me vaak tegen?’, ‘Wat is mijn doel in het leven?’, ‘Wat wil ik?’  

Allen met doel: dichter bij jezelf komen.  

Wendy Quere wandelcoach
contact met Wendy Quere Wandelcoach

Alle wijsheid zit in jou 

Tijdens wandelcoaching begeleid ik je bij jouw ontwikkeling en groei. Dat kan zowel op het werk zijn, als privé. Begeleiden betekent voor mij niet dat ik je ga vertellen hoe je iets beter kan doen, ik geef geen advies en denk zelfs niet mee over je vraag of je dilemma. Sterker nog, ik ga ervan uit dat ik helemaal geen antwoord zal hebben op jouw gestelde vraag. Tevens weet ik ook geen oplossing voor jouw probleem. Ja, je leest het goed.  

Wat ik wel weet, is het vaststaande gegeven dat alle antwoorden en oplossingen in jou zelf verborgen zitten. Op een onbewust niveau. En dat het mijn taak is, om dat wat onbewust is, bewust te maken. Zodat jij uiteindelijk zicht krijgt op jouw eigen wijsheid. Wat dat is mijn overtuiging: alle wijsheid zit al in jou!  

In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe dingen ontdekken. Hierdoor sta je makkelijker open voor nieuwe inzichten en ideeën.

Door de rustgevende werking van de natuur kunnen sessies langer duren, zonder dat het te veel wordt. In één wandeling van 2 uur, bereik je meer dan twee sessies van een uur, omdat je geen tijd kwijtraakt aan afsluiten en opnieuw beginnen.

Wandelcoaching biedt daardoor de gelegenheid in een relatief korte periode diepgaand resultaat te boeken.

 

Wandelen natuur

 “Alleen wanneer we de moed hebben om de duisternis te onderzoeken, zullen we de oneindige kracht van ons licht ontdekken.”

Brené Brown