Wandelen als methodiek

wandelen als methodiek

loslaten van vaste patronen

Wandelen is zo oud als de mensheid en betekent letterlijk: gemakkelijk en zonder zich in te spannen gaan. In vergelijking met ‘zittend coachen’ heeft het vele voordelen. Door het wandelen neem je makkelijker afstand van het dagelijks handelen, de vaste patronen. 

De cadans of het tempo waarin je loopt kan variëren met de inhoud van het gesprek. Bijvoorbeeld: reflectie in een rustig tempo en actie in een vlotte pas. Of je staat letterlijk stil bij wat er gezegd wordt. Zelfs zwijgen krijgt een andere dimensie tijdens het wandelen.

Ook in de afstand tussen jou en mij kan gevarieerd worden. Lopen we naast elkaar, met welke afstand? Of loop je achter elkaar, wie loopt voorop en wat betekent dit?

Wendy Quere
Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur, bijvoorbeeld in het park (wandelcoaching), of in mijn coachpraktijk gelegen in Arnhem-Noord.

De kennismaking is gratis.

 Kom dichter bij jezelf

PSTVTY