Werkwijze groei

WERKWIJZE

Luisteren & vragen

Wat ik vooral doe is goed luisteren naar jouw verhaal en ik stel veel open vragen. Het is mijn taak om een veilige ruimte te creëren, waarin alles wat gezien en gevoeld wil worden, een plek kan krijgen. Door heel alert te zijn, wanneer jij onbewust van een inzicht of gevoel wegloopt. Want alleen door eerlijk naar je eigen gedachten, gevoelens en emoties te kijken, door ze werkelijk te doorvoelen, is verandering mogelijk. Het is een proces waar lichaam en geest allebei meedoen. Van mij vraagt dat een stevige, geaarde houding. Een liefdevolle neutrale blik, een scherp oog en een luisterend oor. Dit alles in een fijne rustige omgeving 

Wandelcoaching volgens de Mindful Run-Methode (MR-methode) biedt snel deskundige hulp. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Stap voor stap werken wij aan het fysieke, mentale en emotionele herstel om weer in de eigen kracht te komen staan. Van hoofd naar je hart! 

Wendy Quere hardlopend park Klarenbeek Arnhem
Wendy Quere

Het resultaat van wandelcoaching

 

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie;
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans;
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding;
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken. 

De coaching is 1 keer per week, 2 uur per sessie. De begeleide momenten zijn individueel. Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin jouw wensen, mogelijkheden, beperkingen en/of mogelijke problemen worden besproken. 

Waar loop jij tegenaan?

Iedereen is uniek, ook jij! Een aantal voorbeelden waar mindful wandelcoaching effectief voor in te zetten is: 

Burn-out en stressgerelateerde klachten zoals:
slecht slapen, v
eel piekeren,  opgejaagd voelen, prikkelbaar zijn, angst(ig), hyperventilatie, moeilijke relatie met eten, slechte concentratie, moeite met denken of juist niet meer uit je denken komen, elke stap voelt als een te veel…. 

Door bewust (mindful) in de natuur te zijn en de oefeningen/interventies die ik toepas vanuit NLP, krijg jij toegang tot antwoorden op jouw vragen en fijne, concrete en vaak gelijk toepasbare oplossingen. 

Mindfulness

Mindfulness

‘Aandacht schenken aan wat zich voordoet in het heden, zonder erover te oordelen.’ 

Met het toepassen van Mindfulness technieken tijdens de wandelcoaching is het mogelijk om al je aandacht te richten op het huidige moment. Los van alle gedachten zowel negatief als positief.  

NLP

NLP 

Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo gebruik ik NLP om beter te leren voelen en te communiceren. Binnen de coachprogramma’s gebruik ik de NLP-technieken hoofdzakelijk om negatieve gevoelens te neutraliseren en om te zetten in positieve gevoelens. 

 De kracht is in je

Het antwoord is in je

Jij bent het antwoord in al je zoektochten

Jij bent het doel

Jij bent het antwoord

Het is nooit buiten je te vinden.

Eckhart Tolle

Contact Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur (bijvoorbeeld in het park). De kennismaking is gratis.