wandelen

workshops & events

Tijd voor elkaar

Workshops & events

Workshop Mindful wandelen

Gun jezelf een mindful wandelworkshop. In een kleine groep de natuur in en je hoofd leegmaken. Echt tijd voor jezelf!

Ik organiseer op aanvraag workshops Mindful wandelen.

We gaan een uur lang samen de natuur in. En hier aan de slag met ademhalings- en mindfuloefeningen. Genieten van de natuur, alle zintuigen inzetten en kijken wat er komt in het hier en nu. Geen haast, geen deadline, geen oordeel, geen prestatiedruk, wél tijd voor jou!

Locatie: Arnhem of waar gewenst
Wanneer: op aanvraag

Dus wil jij alleen óf samen met anderen deze fijne workshop ervaren? Meld je dan snel aan! 

 

Wil je eens iets anders organiseren met jouw team of collega’s?

Dan zijn de Mindful Inspiratiewandelingen iets om te gaan doen!

Speciaal voor bedrijven en organisaties introduceer ik de Mindful inspiratiewandelingen. Aandacht en tijd voor de individuele werknemer én het hele team!

Individueel:

We plannen 2 inspiratiewandelingen in per werknemer. Elke wandeling duurt 2 uur. De nadruk ligt op inspiratie, niet zozeer op coaching. Een wandeling vol inspiratie door de natuurlijke omgeving (het park, het bos). Alle zintuigen open en fijne mindfuloefeningen en verschillende ademhalingstechnieken. De werknemer staat compleet centraal en krijgt zo verschillende waardevolle inzichten.

Hele team:

Na deze inspiratiesessies sluiten we af in een gezamenlijke groepssessie. Hierin krijgt elke werknemer de kans om in zijn/ haar kracht te staan en dit in gezamenlijk teamverband te laten zien. De opdrachten liggen uiteen, maar hebben allen als doel: samen (weer) sterk!

 

zonsopgang Klarenbeek Arnhem

Wat een bijzondere ervaring, deze mindful wandeling!

Ik had eigenlijk geen ervaring met mindfulness en was dan ook erg nieuwsgierig wat dit in combinatie met wandelen zou opleveren. Wendy is een zeer warm en fijn persoon, die goed luistert naar je verhaal en de juiste vragen weet te stellen. Dat zorgt direct voor vertrouwen en openheid bij mij!

Deze wandeling heeft me nieuwe inzichten gegeven over hoe ik in het leven sta en dat ik zelf de keuze maak om het op deze manier te doen. Dat betekent ook dat je zelf de keuze hebt om het te veranderen of in ieder geval wat bij te stellen.

Door mindfulness te combineren met wandelen zorgt het voor meer ontspanning en meer intens kunnen genieten van de natuur om je heen; de beleving zal sterker zijn! Nu werd het me deze dag ook wel makkelijk gemaakt met het eerste lentezonnetje dat op ons scheen ;-).

Wendy, bedankt voor deze mooie eerste ervaring met mindfulness! Het zal zeker niet mijn laatste ervaring zijn...

Judith

Teammanager

Wendy Quere

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach. 

Voorafgaand aan de start van de coaching vindt een kennismaking plaats, waarin we jouw coachvraag helder krijgen. We spreken af op een neutrale plek ergens in de natuur, bijvoorbeeld in het park (wandelcoaching), of in mijn coachpraktijk gelegen in Arnhem-Noord.

De kennismaking is gratis.

 “Laat de tijd even stil staan”

PSTVTY